martes, 16 de marzo de 2010

ALIMENTOS

ALIMENTOS/COMIDAS
EJERCICIOS:

1. TO BAKE.
2. TO COOK.
3. BREAK FAST.
4. TO STIT.
5. TOWAIT AT TABLE.
6. LUNCHTIME.
7. TO BAIL.
8. TO CHOP.
9. TOMAKE LUNCH.
10. TO SERVE.

EJERCICIOS:

1. WHEAT.
2. HOMEMADE BREAD.
3. TOAST.
4.
5. BROWN BREAD.
6. MACARONI.
7. WHEAT MEAL.
8. RICE.
9. WHOLEMEAL FLOUR.
10. PASTA.

EJERCICIO:
1. MILK
2. EDAM
3. CHEESE SPREAD

EJERCICIO:
4. SHELL FISH, SEA FOOD
5. OCTOPUS
6. CRAB
7. SQUID
8. PRAWN
9. FISH
10. MUSSEL
11. SALMON
12. CLAM

EJERCICIO:
13. SALAMI TRYPE SAUSAGE
14. CHICKEN
15. BOILDEN HAM
16. BACON
17. HARD PORK SAUSAGE
EJERCICIO:
1. CORN OIL
2. SOYA OIL
3. BUTTER
4. OLIVE OIL
5. VEGETABLE FAT
6. EJERCICIOS:
7. ALMOND
8. CHICKPEAS
9. PISTACHIO
10. DRIED BROAD BEANS
11. LEGOME
EJERCICIOS:
1. CUCUMBRE
2. CARROT
3. GARLIC
4. PATOTO
5. CALIFLOWER
6. SWEET PEPPER
7. PUMPKIN
8. LETTUCE
9. MUSHROOM
EJERCICIOS:
1. WATERMELON
2. GAPE
3. PEAR
4. PINEAPPLE
5. APPLE
6. KIWI FRUIT
7. ORANGE
8. ATRAWBERRY
9. BANANA
EJERCICIOS:
1. SRTICK CINNAMON
2. SALT
3. HOT PAPRIKA
4. WHITER PAPPER
5. TOMATO SAUCE

EJERCICOS:
1. BROTH.
2. CHIPS (U.K).
3. COLD MEAT.
4. PRAWN COCKTAIR.
5. CURRIEND CHICKEN.
EJERCICIOS:
1. HONEY.
2. POSTRY.
3. ICE CREAM.
4. COOKIE (USA).
5. JELLY.


EJERCICIOS:

1. COFFIE.
2. CINDER.
3. JUICE.
4. COCKTAIL.
5. BEER.

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